2015. június 22., hétfő

Értékelések (2015. június 22.-28.)

Sziasztok!

Az eheti (június 22.-28.) értékeléseiteket, recenzióitokat linkelhetitek alább (ha többet is írtok, akkor természetesen mind jöhet). A linkelésnél a bejegyzés linkjét másoljátok be, a cím mezőbe pedig a bejegyzés címét, ez után kettős perjellel (//) elválasztva írd a nickneved vagy a blogod címét.  Kérlek titeket, hogy az egység megtartása érdekében így linkeljetek! A nicknév nélküli, vagy felcserélt linkeket töröljük az inlinkz rendszeréből! Vigyázz, ne legyen túl hosszú a cím, 75 a maximális karakterszám!

Kérlek Titeket, hogy nyereményjátékok, reklámok linkjeit NE linkeljétek be, csak könyves bejegyzéseket, azon belül is kritikákat/recenziókat. Minden egyéb linket el fogok távolítani.

Az egyéb bejegyzéseknek külön posztjuk van, kérlek, ezeket is nézd meg, ha a bejegyzésed nem recenzió. Havi beszerzős és havi egyéb bejegyzéseket is találsz, ott le is vannak írva a szabályok.

Az eheti link vasárnap este 23:55-kor zár, jövő hétfőn a következő bejegyzésben a következő heti bejegyzéseiteket tudjátok megosztani. Ha pedig jelentkezni szeretnél, hogy kikerülj az oldalsávba, akkor ezt kommentben megteheted.


3 megjegyzés:

 1. Egy irodalmi blog, amely csak könyvekkel és irodalmi kérdésekkel foglalkozik: (B)irodalom olvasacsalad.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 2. Egy irodalmi blog, amely csak könyvekkel és irodalmi kérdésekkel foglalkozik: (B)irodalom olvasacsalad.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 3. Szia!
  Áprilisban indítottam a blogomat, ami könyvekkel foglalkozik. Nagyon örülnék, ha kikerülhetnék az oldalsávba :) Előre is köszi!
  http://anniekonyvesblogja.blogspot.hu/

  VálaszTörlés