2015. augusztus 31., hétfő

Értékelések (2015. augusztus 31. - szeptember 6.)

Sziasztok!

Az eheti értékeléseiteket, recenzióitokat linkelhetitek alább (ha többet is írtok, akkor természetesen mind jöhet). A linkelésnél a bejegyzés linkjét másoljátok be, a cím mezőbe pedig a bejegyzés címét, ez után kettős perjellel (//) elválasztva írd a nickneved vagy a blogod címét.  Kérlek titeket, hogy az egység megtartása érdekében így linkeljetek! A nicknév nélküli, vagy felcserélt linkeket töröljük az inlinkz rendszeréből! Vigyázz, ne legyen túl hosszú a cím, 75 a maximális karakterszám!

Kérlek Titeket, hogy nyereményjátékok, reklámok linkjeit NE linkeljétek be, csak könyves bejegyzéseket, azon belül is kritikákat/recenziókat. Minden egyéb linket el fogok távolítani.

Az egyéb bejegyzéseknek külön posztjuk van, kérlek, ezeket is nézd meg, ha a bejegyzésed nem recenzió. Havi beszerzős és havi egyéb bejegyzéseket is találsz, ott le is vannak írva a szabályok.

Az eheti link vasárnap este 23:55-kor zár, jövő hétfőn a következő bejegyzésben a következő heti bejegyzéseiteket tudjátok megosztani. Ha pedig jelentkezni szeretnél, hogy kikerülj az oldalsávba, akkor ezt kommentben megteheted.


9 megjegyzés:

 1. Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy miért írja ezt ki nálam hetek óta? "(Cannot add links: Registration/trial expired)" Mit lehet ezzel csinálni? Köszi előre is a választ.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mert ez még mindig az augusztus 31 - szeptember 6-i bejegyzés, újabb egyelőre nincsen.

   Törlés
  2. Viszont nekem a szóban forgó intervallumban is ezt írta ki :)

   Törlés
  3. Ja értem, hát azt nem tudom :)

   Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  5. Azért köszönöm :) talán majd megoldódik :)

   Törlés
 2. Szia! Rendszeresen olvasom a következő blogot, és itt még nem találtam meg :-)
  http://addicted-to-the-books.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 3. Szia! Rendszeresen olvasom a következő blogot, és itt még nem találtam meg :-)
  http://addicted-to-the-books.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 4. Kedves Tekla! Megtennéd, hogy rendszeresen frissíted az oldalt? Ha pedig úgy érzed, hogy túl elfoglalt vagy, akkor talán olyat kellene megbízni az oldal szerkesztésével, aki kellő időt tud rászánni.

  VálaszTörlés