2015. május 11., hétfő

Értékelések (2015. május 11. - 17.)

Sziasztok!

Az eheti (május 11. - 20.) értékeléseiteket, recenzióitokat linkelhetitek alább (ha többet is írtok, akkor természetesen mind jöhet). A linkelésnél a bejegyzés linkjét másoljátok be, a cím mezőbe pedig a bejegyzés címét, ez után valamilyen karakterrel elválasztva írhatod a nickneved vagy a blogod címét is. Vigyázz, ne legyen túl hosszú a cím, 75 a maximális karakterszám!

Kérlek Titeket, hogy nyereményjátékok, reklámok linkjeit NE linkeljétek be, csak könyves bejegyzéseket, azon belül is kritikákat/recenziókat. Minden egyéb linket el fogok távolítani.

Az egyéb bejegyzéseknek külön posztjuk van, kérlek, ezeket is nézd meg, ha a bejegyzésed nem recenzió. Havi beszerzős és havi egyéb bejegyzéseket is találsz, ott le is vannak írva a szabályok.

Az eheti link vasárnap este 23:55-kor zár, jövő hétfőn a következő bejegyzésben a következő heti bejegyzéseiteket tudjátok megosztani. Ha pedig jelentkezni szeretnél, hogy kikerülj az oldalsávba, akkor ezt kommentben megteheted.

3 megjegyzés:

 1. Sziasztok! Legyetek szívesek kitenni az oldalsávba. Blog elérhetősége: https://dianalandry73.wordpress.com/
  Előre is köszönöm. Szép napot Diana

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Ne haragudj, de az oldalsávba csak könyves blogokat teszünk ki, a fejezetes, blogregény szerű írásokat nem áll módunkban megjelentetni.

   Törlés
 2. Szia Tekla,
  Nem haragszom, de kérlek nézd meg jobban a blogot. Igaz, hogy tartalmazza a saját írásaimat is, de emellett könyvajánlókat és Írókkal készített interjúkat is. Persze azt is megértem, ha a blogregényes rész miatt nem lehet.
  Szép Napot Diana

  VálaszTörlés