2015. március 23., hétfő

Értékelések (2015. március 23.-29.)

Sziasztok!

Az eheti (március 23.-29.) értékeléseiteket, recenzióitokat linkelhetitek alább (ha többet is írtok, akkor természetesen mind jöhet). A linkelésnél a bejegyzés linkjét másoljátok be, a cím mezőbe pedig a bejegyzés címét, ez után valamilyen karakterrel elválasztva írhatod a nickneved vagy a blogod címét is. Vigyázz, ne legyen túl hosszú a cím, 75 a maximális karakterszám!

Kérlek Titeket, hogy nyereményjátékok, reklámok linkjeit NE linkeljétek be, csak könyves bejegyzéseket, azon belül is kritikákat/recenziókat. Minden egyéb linket el fogok távolítani.

Az egyéb bejegyzéseknek külön posztjuk van, kérlek, ezeket is nézd meg, ha a bejegyzésed nem recenzió. Havi beszerzős és havi egyéb bejegyzéseket is találsz, ott le is vannak írva a szabályok.

Az eheti link vasárnap este 23:55-kor zár, jövő hétfőn a következő bejegyzésben a következő heti bejegyzéseiteket tudjátok megosztani. Ha pedig jelentkezni szeretnél, hogy kikerülj az oldalsávba, akkor ezt kommentben megteheted.

1 megjegyzés:

  1. Szia! Örülök, hogy egész véletlenül eltaláltam ide, jó, hogy van egy ilyen oldal is. Néhány napja kezdtem én is értékeléseket írni, még kezdő vagyok, de már szaporodnak a bejegyzések. http://mimitollabol.blogspot.hu/
    Köszönöm, ha kiteszel az oldalsávba. :)

    VálaszTörlés