2015. január 5., hétfő

Értékelések (2015. január 5.-11.)

Sziasztok!

Az eheti (január 5.-11.) értékeléseiteket, recenzióitokat linkelhetitek alább (ha többet is írtok, akkor természetesen mind jöhet). A linkelésnél a bejegyzés linkjét másoljátok be, a cím mezőbe pedig a bejegyzés címét, ez után valamilyen karakterrel elválasztva írhatod a nickneved vagy a blogod címét is. Vigyázz, ne legyen túl hosszú a cím, 75 a maximális karakterszám!

Kérlek Titeket, hogy nyereményjátékok, reklámok linkjeit NE linkeljétek be, csak könyves bejegyzéseket, azon belül is kritikákat/recenziókat. Minden egyéb linket el fogok távolítani.

Az egyéb bejegyzéseknek külön posztjuk van, kérlek, ezeket is nézd meg, ha a bejegyzésed nem recenzió. Havi beszerzős és havi egyéb bejegyzéseket is találsz, ott le is vannak írva a szabályok.

Az eheti link vasárnap este 23:55-kor zár, jövő hétfőn a következő bejegyzésben a következő heti bejegyzéseiteket tudjátok megosztani. Ha pedig jelentkezni szeretnél, hogy kikerülj az oldalsávba, akkor ezt kommentben megteheted.

2 megjegyzés:

  1. Az ötödik link csak egy kék békát hoz elő "page not found" felirattal.

    VálaszTörlés
  2. Szia! Írtad, hogy ha tudunk még könyves blogról, akkor írjuk meg hozzászólásban, én most indítottam egyet: http://konyvbirodalom.blog.hu/
    Köszi, ha kiteszed!
    aurelie

    VálaszTörlés