2015. február 23., hétfő

Értékelések (2015. február 23.-március 1.)

Sziasztok!

Az eheti (február 23. - március 1.) értékeléseiteket, recenzióitokat linkelhetitek alább (ha többet is írtok, akkor természetesen mind jöhet). A linkelésnél a bejegyzés linkjét másoljátok be, a cím mezőbe pedig a bejegyzés címét, ez után valamilyen karakterrel elválasztva írhatod a nickneved vagy a blogod címét is. Vigyázz, ne legyen túl hosszú a cím, 75 a maximális karakterszám!

Kérlek Titeket, hogy nyereményjátékok, reklámok linkjeit NE linkeljétek be, csak könyves bejegyzéseket, azon belül is kritikákat/recenziókat. Minden egyéb linket el fogok távolítani.

Az egyéb bejegyzéseknek külön posztjuk van, kérlek, ezeket is nézd meg, ha a bejegyzésed nem recenzió. Havi beszerzős és havi egyéb bejegyzéseket is találsz, ott le is vannak írva a szabályok.

Az eheti link vasárnap este 23:55-kor zár, jövő hétfőn a következő bejegyzésben a következő heti bejegyzéseiteket tudjátok megosztani. Ha pedig jelentkezni szeretnél, hogy kikerülj az oldalsávba, akkor ezt kommentben megteheted.

2 megjegyzés:

  1. Bár már ezer éve megszállottan olvasok, csak most kezdtem saját könyves blogba. https://apapirillata.wordpress.com/ Megköszönném, ha kitennél engem is.

    VálaszTörlés
  2. Már régebben is idetévedtem, de most figyeltem fel igazán az oldalra. Jó tudni, hogy van egy olyan oldal, ahol minden új bejegyzést figyelemmel lehet kísérni :
    Megköszönném, ha kikerülhetnék az oldalra. http://mondedeslivre.blogspot.hu/
    Nello

    VálaszTörlés