2014. november 24., hétfő

Értékelések (2014. november 24.-30.)

Sziasztok!

Az eheti (november 24.-30.) értékeléseiteket, recenzióitokat linkelhetitek alább (ha többet is írtok, akkor természetesen mind jöhet). A linkelésnél a bejegyzés linkjét másoljátok be, a cím mezőbe pedig a bejegyzés címét, ez után valamilyen karakterrel elválasztva írhatod a nickneved vagy a blogod címét is.

Kérlek Titeket, hogy nyereményjátékok, reklámok linkjeit NE linkeljétek be, csak könyves bejegyzéseket, azon belül is kritikákat/recenziókat. Minden egyéb linket el fogok távolítani.

A link november 23-án este 23:55-kor zár, jövő hétfőn a következő bejegyzésben a következő heti bejegyzéseiteket tudjátok megosztani. 

Továbbá November 30-án tervezek egy havi összefoglalós, beszerzős linket is, amelyet úgy terveztem, hogy szintén egy hétig hagyok nyitva, így mindenki meg tudja osztani a novemberi könyves ámokfutását. Ezzel kapcsolatosan lenne egy kérdésem: elég nektek az egy hét, vagy legyen inkább két hét, amíg lehet linkelni? A lényeg természetesen az, hogy mindenki, aki szeretné megosztani a bejegyzését, annak legyen lehetősége rá, szóval kérlek titeket, hogy eme bejegyzés alá kommenteljétek, hogy elég lesz-e az egy hét, vagy inkább kettőt kértek, az a biztos. A köztes megoldások is jók lehetnek, például hogy december 10-ig maradjon nyitva, stb.


4 megjegyzés:

  1. Szerintem legyen két hét. :)

    A kiemelt problémára térve: nem akarsz egy külön posztot az egyebeknek is? És akkor lehet nem lesz az hogy az értékelésekhez rakják a nyereményjátékos linkeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De, szeretnék, csak még gondolkodom rajta, hogy hogy s mint, nem akarok nagyon vegyes felvágottat :)

      Törlés
  2. Nem lehetne ugyanúgy linkelni a bejegyzéseket, mint az előző héten? Most még a könyv címét sem tudtam kiírni, meg a blogom nevét sem, mert az 50 karakteres limit nagyon kevés.

    VálaszTörlés