2017. június 26., hétfő

Értékelések | június 26 - július 2

Sziasztok!

Az eheti értékeléseiteket, recenzióitokat linkelhetitek alább (ha többet is írtok, akkor természetesen mind jöhet). A linkelésnél a bejegyzés linkjét másoljátok be, a cím mezőbe pedig a bejegyzés címét, ez után kettős perjellel (//) elválasztva írd a nickneved vagy a blogod címét.  Kérlek titeket, hogy az egység megtartása érdekében így linkeljetek! A nicknév nélküli, vagy felcserélt linkeket töröljük az inlinkz rendszeréből! Vigyázz, ne legyen túl hosszú a cím, 75 a maximális karakterszám!

Kérlek Titeket, hogy nyereményjátékok, reklámok linkjeit NE linkeljétek be, csak könyves bejegyzéseket, azon belül is kritikákat/recenziókat. Minden egyéb linket el fogok távolítani.


Az egyéb bejegyzéseknek külön posztjuk van, kérlek, ezeket is nézd meg, ha a bejegyzésed nem recenzió. Havi beszerzős és havi egyéb bejegyzéseket is találsz, ott le is vannak írva a szabályok.

Az eheti link vasárnap este 23:55-kor zár, jövő hétfőn a következő bejegyzésben a következő heti bejegyzéseiteket tudjátok megosztani. Ha pedig jelentkezni szeretnél, hogy kikerülj az oldalsávba, akkor ezt kommentben megteheted


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése