2016. március 7., hétfő

Értékelések (március 7-13)

Sziasztok!

Az eheti értékeléseiteket, recenzióitokat linkelhetitek alább (ha többet is írtok, akkor természetesen mind jöhet). A linkelésnél a bejegyzés linkjét másoljátok be, a cím mezőbe pedig a bejegyzés címét, ez után kettős perjellel (//) elválasztva írd a nickneved vagy a blogod címét.  Kérlek titeket, hogy az egység megtartása érdekében így linkeljetek! A nicknév nélküli, vagy felcserélt linkeket töröljük az inlinkz rendszeréből! Vigyázz, ne legyen túl hosszú a cím, 75 a maximális karakterszám!

Kérlek Titeket, hogy nyereményjátékok, reklámok linkjeit NE linkeljétek be, csak könyves bejegyzéseket, azon belül is kritikákat/recenziókat. Minden egyéb linket el fogok távolítani.


Az egyéb bejegyzéseknek külön posztjuk van, kérlek, ezeket is nézd meg, ha a bejegyzésed nem recenzió. Havi beszerzős és havi egyéb bejegyzéseket is találsz, ott le is vannak írva a szabályok.

Az eheti link vasárnap este 23:55-kor zár, jövő hétfőn a következő bejegyzésben a következő heti bejegyzéseiteket tudjátok megosztani. Ha pedig jelentkezni szeretnél, hogy kikerülj az oldalsávba, akkor ezt kommentben megteheted

12 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Szerintem engem töröltetek az oldalsávból, pedig még élek. Ha újra hozzáadtok, azt megköszönném. http://riaolvas.blogspot.com Köszi!

    VálaszTörlés
  2. Szia! Szeretném megosztani a blogomat. Megtennéd, hogy hozzáadod az oldalsávhoz? http://lilyjegyzetei.blogspot.hu
    Előre is köszönöm! Lily

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nem sikerült, mert a blogom nincs az oldalsávban, legalábbis én nem találom. Nálam van a gond, vagy tényleg nincs ott?

      Törlés
    2. Valóban nem sikerült, most már látod magad?

      Törlés
    3. Igen, most már látom. Köszönöm!

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Én is a blogomra szeretném felhívni a figyelmedet. Ha esetleg hozzáadnál az oldalsávhoz, nagyon megköszönném :)
    http://anniekonyvesblogja.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  5. Szia! Az én blogomat is közzétennéd légyszi? Igaz, hogy még csak most indítottam, de nagyon örülnék, ha én is az oldalsávban lehetnék. Köszi :) Üdv:Réka
    https://booksreadingblog.wordpress.com

    VálaszTörlés